Mikä Acnicyl on?

Mikä Acnicyl CLEANSER on?

Acnicyl CLEANSER on syväpuhdistava, hajusteeton geeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä. Päivittäinen puhdistus Acnicyl CLEANSERillä auttaa pitämään ihon puhtaana ja ehkäisemään aknea ja ihon epäpuhtauksia. Ihon säännöllinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.

Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta ihoa.

Mitä Acnicyl CLEANSER sisältää?

Aqua, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium lauryl sulfoacetate, PEG-11 avocado glycerides, Betaine, Sodium chloride, PEG-120 methyl glucose dioleate, Sodium lauroyl glutamate, PEG-15 glyceryl isostearate, Laureth-2, Phenoxy-ethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lactic acid, Propylene glycol.

 

Mitä akne on?

Iho-ongelma, josta yleiskielessä käytetään nimitystä ”finnit”, on acne vulgaris. Se on hyvänlaatuinen ihosairaus, jonka yhteydessä ihossa esiintyy pieniä näppylöitä.

Lue lisää