Acnicyl CLEANSER

Acnicyl CLEANSER puhdistusgeeliä voivat käyttää kaikki, joilla on aknea, finnejä, ihomatoja ja ihon epäpuhtauksia. Levitä Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeeliä kostealle iholle aamuin illoin. Levitä pieni määrä geeliä tasaisesti iholle ja hiero varovasti. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa iho puhtaalla pyyhkeellä. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan Acnicyl CREAM -voiteen käyttöä Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeelin käytön jälkeen. Käsittely tulee toistaa päivittäin kuuden viikon ajan ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Acnicyl CLEANSER ja CREAM -tuotteita suositellaan käytettäväksi yhdessä parhaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

 

Acnicyl CREAM

Acnicyl CREAM voidetta voivat käyttää kaikki, joilla on aknea, finnejä, ihomatoja ja ihon epäpuhtauksia. Levitä ohut kerros Acnicyl CREAM -voidetta hyvin puhdistetulle iholle aamuin illoin. Levitä voidetta halutulle tai koko kasvojen alueelle. Vältä silmänympärysihoa. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan ihon puhdistusta Acnicyl CLEANSER -puhdistusgeelillä ennen Acnicyl CREAM -voiteen käyttöä. Käsittely tulee toistaa päivittäin kuuden viikon ajan ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Acnicyl CLEANSER ja CREAM -tuotteita suositellaan käytettäväksi yhdessä parhaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Acnicyl ei kuivata ihoasi eikä värjää vaatteitasi!

 

Mitä akne on?

Iho-ongelma, josta yleiskielessä käytetään nimitystä ”finnit”, on acne vulgaris. Se on hyvänlaatuinen ihosairaus, jonka yhteydessä ihossa esiintyy pieniä näppylöitä.

Lue lisää

Olet poistumassa sivustosta Acnicyl.fi

Napsauttamalla alla olevaa Jatka-painiketta poistut tästä Mylanin tytäryhtiön sivustosta ja siirryt kolmannen osapuolen sivustoon, joka vastaa yksin sen sisällöstä.